dinsdag 7 januari 2014

Twee kaarten vandaag.

 Hallo allemaal, eerst wil ik jullie een gezond en creatief 2014 wensen, wat gaan de jaren toch snel..... zondag weer een jaartje ouder geworden. De 60 komt snel dichterbij.....Maar geen gezeur ik wil jullie een kaart laten zien die ik heb gemaakt voor het Creatief met papier "Papicolor"blog. Ik heb weer een mannen kaart gemaakt. Er zijn de laatste tijd veel mooie mallen uitgekomen die je goed voor mannen kaarten kan gebruiken en daar ben ik erg blij mee. Zo heb ik de kart gemaakt. Snijd uit Hagelwit (30) een dubbele kaart van 14.5x14.5cm en een vierkant van 14x14cm uit Steenrood (35) Stempel met bruine inkt de achtergrond stempel van Joy crafts (Noor)  op hagelwit en snijd die rondom uit. Schuur de randen van de steenrode en de hagelwitte waar de achtergrond stempel opzit   zodat dit oud lijkt. Stans de mannen en de auto's uit hagelwit en steenrood. het schilt en het afgescheurde blad stansen uit designpapier. De post kaart stempel op hagelwit stempelen en uit knippen. Voor je alles op de kaart plakt eerst het hoekje omkrullen  van de achtergrond stempel. Plak alles op de kaart zet een stempel op het schildje en werk af met twee knoopjes.

Mijn tweede kaart heb ik gemaakt voor het snoesjes blog en heb daar de volgende materialen gebruikt.
afbeelding: 3DHM010
design papaer: pretty papers bloc Summerfun PK9073
creatables: flower set LR0145, leaves LR0192, Anja's leaves 4 LR0229

 
Dit is het weer voor vandaag. allemaal weer gedankt voor het bezoekje en tot een volgende keer.

                                                                         

10 opmerkingen:

 1. Nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag Hanny, wat maakt het uit joh die leeftijd. Bij mij kijkt de 5 om het hoekje, vind het niet erg hoor, blij dat ik ouder mag worden.
  Wat een supermooi mannenkaart Hanny, mooie kleuren heb je er voor gebruikt! En je snoesjeskaart is uiteraar weer een snoesje.

  Liefs Thea

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtige kaarten Hanny, supermooi zijn ze weer.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lang zal ze leven, lang zal ze leven in de gloria! Hieperdepieip....hoerrrraaa en wat laat je ons weer een creatieve en vrolijke kaarten zien! Super leuk en we gaan er weer tegen aan dit kersverse jaar! Toppie gemaakt, joh.

  Gr Antoinette

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Van stoer naar Snoezig en 2x super leuk Hanny!!!
  Nog van harte gefeliciteerd, zag dat je DT-maatjes heel veel mooie Besties-kaartjes voor je hadden gemaakt !!

  xx Irene

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Hanny. Wat 2 prachtige kaarten. Super mooi gemaakt allebei de kaarten. Dat groene snoesjes blijft een leukerd. Die staat supermooi op het kaartje. Groeten Trijntje

  BeantwoordenVerwijderen
 6. hoi hanny
  echt twee mooie kaarten de ene stoer en ander fris en fruitig wat kleur betreft!
  groetjes van corry

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Twee hele verschillende kaarten, maar allebei wel weer ontzettend mooi zeg!!!

  Groetjes Tinie

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een prachtige kaarten Hanny.

  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je langs komt, wil je op de hoogte blijven van al het nieuws. Dan kun je Volger worden van mijn blog. Je mag ook een berichtje achterlaten ik vind het leuk om te lezen
Liefs Hanny.