dinsdag 6 mei 2014

Twee verjaardagskaarten.

Hallo allemaal, vandaag een kaart die ik voor het Creatief met papier blog "Papicolor" Deze keer ben ik ook weer aan de slag gegaan met het mooie scrapkarton en heb 2 eenvoudige kaarten gemaakt. Bij dit mooie karton hoef je niet zoveel mallen te gebruiken vind ik. Dus vandaar eenvoudig.
Zo heb ik deze twee kaarten gemaakt. Snijd een dubbele kaart uit Hagelwit (30) van 14x14 cm, een vierkant van 13.5x13.5 cm uit Bloesem (34) en een vierkant van 13x13 cm, uit een Hagelwit.Snijd uit Srapkarton Lichtroze (23) Barok Fijn. vier vierkanten van 6x6 cm, en beinkt de randen met zwarte inkt.
Stans de malllen ook uit Hagelwit en Bloesem en snijd nog een vierkant van 5,7x5,7 cm uit Hagelwit en zet daar een mooie tekst stempel op. Lijm alles op de kaart.
 
De tweede kaart is met dezelfde maten en kleuren gemaakt alleen het srapkarton is Lichtroze (23) Swirl. Zo de kaarten zijn klaar en hoop dat jullie ze leuk vinden, ik heb ze met plezier gemaakt.

Wens iedereen nog een fijne dag.
Groetjes Hanny.

7 opmerkingen:

 1. hoi hanny
  twee erg mooie kaarten met die 'vakken'
  groetjes corry

  BeantwoordenVerwijderen
 2. 2 hele mooie kaarten Hanny, het papier heeft inderdaad niet veel nodig,
  groetjes
  Neline

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtige kaarten Hanny en deze hebben inderdaad verder niets meer nodig!

  Liefs Thea

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een supermooie verjaardagskaarten Hanny, heel mooi.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtige kaarten Hanny maar hoe kan dat ook anders met dat mooie papier

  Gr. Anita

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je langs komt, wil je op de hoogte blijven van al het nieuws. Dan kun je Volger worden van mijn blog. Je mag ook een berichtje achterlaten ik vind het leuk om te lezen
Liefs Hanny.