dinsdag 25 november 2014

Lichtjes voor de donkere dagen.

Hallo allemaal, vandaag heb ik een doosje voor jullie met daarin 4 grote waxine kaarsjes. Nu de feestdagen weer aanbreken is dit een leuk weggevertje. Ik heb natuurlijk  weer het prachtige Metallic karton gebruikt. Voor het doosje Metallic "Swinging blue" voor de verschillende mallen Original Metallic; Turquoise 367" en de Pearlwhite 330.
Hieronder het patroon, Vergroot tot A4 uitknippen en op je karton plakken met een beetje fotolijm. Als je alles hebt uitgeknipt en gerild kan je het patroon er zo weer afhalen en je doosje in elkaar vouwen en plakken. Het kan met een goede alleslijm maar ook met dubbelzijdig tape.Voor je hem dichtplakt, een stukje mica aan de binnenkant over de uitgeknipte cirkel plakken. Ziet er net iets mooier uit. Aan de bovenkant heb ik een klitte rondje geplakt, zie foto hierboven. Dat sluit het doosje mooi af en kunnen de kaarsjes er niet zo makkelijk uitrollen. Plak alles op het doosje en heb het doosje afgewerkt met een paar plaksterretjes.
                                                                           
                                                          Papicolour Metallic Swinging blue 
                                      Original Metallic; Turquoise 367" en de Pearlwhite 330.

Wens iedereen nog een fijne dag.
Groetjes Hanny.

5 opmerkingen:

 1. wat een mooi doosje heb je gemaakt Hanny en ik sla het op dank je wel.
  Gr Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Beeldig Hanny en super bedankt voor het patroon en de tip hoe te werk te gaan (je wilt niet weten hoe omslachtig ik dat altijd doe dus ben hier heel blij mee!!).

  xx Irene

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuk doosje Hanny, mooi papier heb je ervoor gebruikt!


  gr.LOuise

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel erg mooi hanny! Mooie kleur van papier!

  Groetjes Ida

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je langs komt, wil je op de hoogte blijven van al het nieuws. Dan kun je Volger worden van mijn blog. Je mag ook een berichtje achterlaten ik vind het leuk om te lezen
Liefs Hanny.